Η Εταιρεία μας δηλώνει μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

2018

«Η Εταιρεία μας περήφανα δηλώνει μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και στηρίζει τις ενέργειες και προσπάθειες του εδώ και πάνω από 50 χρόνια (1963) με σταθερό σκοπό την ενίσχυση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δυο χωρών ειδικά κατά τη διάρκεια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε αυτή την περίοδο στην Ελλάδα».

Η Bayer MaterialScience θα μετονομαστεί σε Covestro

2016

H BAYER AG αποφάσισε να αποσπάσει το τμήμα MaterialScience σε ανεξάρτητη εταιρεία.
Πρόθεσή της είναι η εισαγωγή της εταιρείας του ομίλου στο χρηματιστήριο ως ξεχωριστή εταιρεία, έως τα μέσα του 2016 το αργότερο. Ως εκ τούτου, η Bayer MaterialScience θα μετονομαστεί επίσημα σε Covestro από την 1η Σεπτεμβρίου του 2015.

Νέα οργάνωση στον οίκο EVONIK INDUSTRIES AG, Γερμανίας

2015

Από την 1η Ιουλίου 2015 ο Οίκος Evonik Industries AG, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην οργανωτική του δομή, δημιουργώντας τρεις λειτουργικές εταιρίες οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους και χωρίζονται στους εξής βασικούς τομείς :

Περισσότερα

Α) Evonik Nutrition & Care GmbH
Β) Evonik Resource Efficiency GmbH
Γ) Evonik Performance Materials GmbH

Εκτός των νέων φορολογικών στοιχείων και τραπεζικών λογαριασμών που ισχύουν για την κάθε εταιρεία ξεχωριστά, δε θα υπάρξει καμία αλλαγή στην μεταξύ μας συνεργασία, τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με τον Οίκο. Οι πελάτες μας θα ενημερωθούν εγκαίρως από τα αρμόδια τμήματα πωλήσεων της εταιρείας μας, για τις λεπτομέρειες που θα αφορούν στις επικείμενες αλλαγές στοιχείων

Λιγότερα

Νέα εμπορική οργάνωση του οίκου BASF στην Ελλάδα:

2013

Από την 1η Ιουλίου 2013, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ είναι υπεύθυνη για τον κλάδο των χημικών του Oίκου BASF στην Ελλάδα, για τον οποίο, ήταν έως τώρα διανομέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος η εταιρεία μας.

Μετά από 60 χρόνια στενής και επιτυχημένης συνεργασίας με τον Οίκο BASF, καταλήξαμε σε αυτήν την φιλική συμφωνία στα πλαίσια μίας αναδιάρθρωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Οίκου για τον κλάδο των χημικών στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Ωστόσο, από αυτήν τη συμφωνία εξαιρούνται οι τομείς των προϊόντων που απευθύνονται στον κλάδο των ζωοτροφών της κλωστοϋφαντουρ-γίας και του δέρματος, για τους οποίους η εταιρία Δρ. Δ. Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. θα εξακολουθήσει να είναι ο αποκλειστικός διανομέας του Οίκου BASF, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια των υπάρχουσων σχέσεων με τους πελάτες μας. Εκτός αυτού, η εταιρεία μας θα συνεχίσει τη δυναμική της παρουσία στην Ελληνική αγορά προσφέροντας τις υπηρεσίες μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία της στον κλάδο των χημικών, ακολουθώντας μία νέα πορεία με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων διάφορων χημικών οίκων όπως την “Evonik Industries”, “Tronox”, “Covestro ”, Rheinchemie” κλπ., για τους οποίους η εταιρεία μας είναι ήδη αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας επί πολλά έτη.

Λιγότερα