Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε

“ Από το 1945…”

Η Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1945 στην Αθήνα και ανέλαβε την αντιπροσώπευση των δραστηριοτήτων των διαδόχων εταιρειών της Γερμανικής πρώην IG-Farbenindustrie. Το έτος 1962 η νομική της μορφή μετετράπη σε Α.Ε. η οποία ελέγχεται αποκλειστικά από Έλληνες επιχειρηματίες.
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους Διεθνείς Οίκους της χημικής βιομηχανίας & παραγωγών ημιέτοιμων πλαστικών προϊόντων.
Η εμπορία και διάθεση της μεγάλης γκάμας προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποιείται μέσω των ιδιόκτητων αποθηκών και εγκαταστάσεων της εταιρείας στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση της βόρειας Ελλάδας διατηρεί δικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Δρ. Δ.Α. Δελής Α.Ε., που αποτελείται κυρίως από πολύγλωσσους Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς και συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων πανεπιστημιακού επιπέδου, συνεργάζεται στενά με τις μεγάλες χημικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει και προσφέρει τεχνογνωσία και μοντέρνες μεθόδους εφαρμογής σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συνεισφέροντας σημαντικά στην εξέλιξη της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.
Οι υπάλληλοι γραφείου της Εταιρείας είναι επίσης πολύγλωσσοι με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα.

 

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής
Αντώνιος Γ. Φωτόπουλος

Αντιπρόεδρος
Χρήστος Γ. Φωτόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος & Mέλος
Κωνσταντίνος Α. Μαρίνος

Μέλη
Δημήτριος Λ. Πέρρος
Ιωάννης Χρ. Δαβέτας

Έδρα/Κεντρικά Γραφεία

Κεντρικά γραφεία στο κέντρο της Αθήνας
σε 2.500 τ.μ. ιδιόκτητο χώρο.

Αποθήκες στο Μαρούσι
σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4.577 τ.μ.

Βόρεια Ελλάδα
γραφείο σε ιδιόκτητο χώρο στη Θεσσαλονίκη.

Κοινωφελές Ίδρυμα
«ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤ. ΔΕΛΗ»

To Κοινωφελές Ίδρυμα «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤ. ΔΕΛΗ»: Συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή της Δρ. Δ. Α. Δελής Α.Ε., παρέχοντας υποτροφίες και βοηθήματα γάμου σε άπορους απόφοιτους Λυκείων Τριπόλεως, του νομού Αρκαδίας, γενέτειρας του Δρ. Δημητρίου Δελή.

Δείτε περισσότερα
www.idryma-delis.gr