Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε

“ Από το 1945…”

Η Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1945 στην Αθήνα και ανέλαβε την αντιπροσώπευση των δραστηριοτήτων των διαδόχων εταιρειών της Γερμανικής πρώην IG-Farbenindustrie. Το έτος 1962 η νομική της μορφή μετετράπη σε Α.Ε. η οποία ελέγχεται αποκλειστικά από Έλληνες επιχειρηματίες.
Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους και καταξιωμένους Διεθνείς Οίκους της χημικής βιομηχανίας & παραγωγών ημιέτοιμων πλαστικών προϊόντων.
Η εμπορία και διάθεση της μεγάλης γκάμας προϊόντων που αντιπροσωπεύονται από την Δρ. Δ.Α. ΔΕΛΗΣ Α.Ε. πραγματοποιείται μέσω των ιδιόκτητων αποθηκών και εγκαταστάσεων της εταιρείας στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση της βόρειας Ελλάδας διατηρεί γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Δρ. Δ.Α. Δελής Α.Ε., που αποτελείται κυρίως από πολύγλωσσους Χημικούς, Χημικούς Μηχανικούς και συνεργάτες άλλων ειδικοτήτων πανεπιστημιακού επιπέδου, συνεργάζεται στενά με τις μεγάλες χημικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει και προσφέρει τεχνογνωσία και μοντέρνες μεθόδους εφαρμογής σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, συνεισφέροντας σημαντικά στην εξέλιξη της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής.
Οι υπάλληλοι γραφείου της Εταιρείας είναι επίσης πολύγλωσσοι με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα.